“Wat een feest met jouw (h)eerlijke en prachtige borrelhapjes! De subtiele combinaties in smaak, het verzorgde uiterlijk, de met liefde klaargemaakte gerechtjes; het maakte mijn verjaardag helemaal af. Iedereen genoot enorm, ook degene met dieetwensen, en verbaasde zich over de bijzondere keuzes. Nu eens geen gevuld legbatterij-ei of een stukje verdrietige paling met een vlaggetje erin. Eerlijk, gezond, dier- en milieuvriendelijk genieten, het kan echt! Geweldig bedankt Renate, ook voor het prettige overleg en meedenken! Graag tot een volgende keer!”

Dorine Rosier

“Na het lustrumfeest van Geloofwaardig Spreken wordt er nog veel nagepraat over de gezelligheid, de locatie en Renate’s heerlijke eten! Thee’st maakte het feest compleet!”

Paulien Vervoorn

“Dankzij Renate en haar team hebben we niet alleen genoten van een prachtig buffet met heerlijke verzorgde gerechten en authentieke smaken, maar ook van een zorgeloze avond!”

Cayo Pietersz, Tennisvereniging VEP

“Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het smaakte fantastisch!”

Team Willem van Oranjeschool

“Renate heeft van begin tot eind op een rustige en zekere manier de leiding. Zij heeft enorm gevoel voor detail, wat tot uiting komt in de presentatie, maar ook zeker in de kwaliteit van het eten.”

Liedewey de Haas, Wereld Natuur Fonds

“Een vriendin mailde de volgende dag: ‘Het was echt een feestje!’ Zo heb ik het zelf ook beleefd. Mede door je begrip voor en sympathieke afstemming op mijn wensen.”

Willemijn Doornenbal

“Iedereen was zeer verrast en enthousiast. Kortom: een aanrader!”

Weathernews Benelux Soest

“Renate begreep precies wat de bedoeling was en er werden meteen goede afspraken gemaakt.”

Paul Rem, Voedingscoördinator Zuwe Zorgcentrum Woerden

“Het was klasse!”

Loes Bekx

Meer weten?

Ik zie ernaar uit mijn passie met u te delen. Wilt u meer weten? Kijk gerust rond op mijn website. Mocht u nog vragen hebben, mail of bel 06 – 36290313. Graag tot ziens!