De proevers

Als cadeautje voor de 60e verjaardag van mijn moeder hebben wij haar een high tea van thee’st gegeven! Het was een geweldig succes! Renate had het goed voorbereid en had heerlijke hapjes klaargemaakt. het buffet zag er prachtig uit. Doordat er overleg mogelijk was over welke hapjes Renate zou maken, was er voor ieder wat wils. Ook de verschillende smaakjes thee vielen bij iedereen in de smaak. En wat heerlijk om de gebruikte bordjes en kopjes zo weer mee te mogen geven, niets geen afwas! Renate, heel erg bedankt!

Groeten,

Martijn Veenkamp

Einde schooljaar 2013 nam onze collega afscheid van het basisonderwijs na 37 jaar trouwe dienst. Voor dit afscheid hadden we de hulp ingeschakeld van Renate. Zij heeft een heerlijke high tea samengesteld. En dat terwijl ze het heel druk had met haar aanstaande verhuizing. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het smaakte fantastisch en het feestvarken heeft een fantastische middag gehad. Een aanrader dus!!! Renate, nogmaals heel erg bedankt.

Team Willem van Oranjeschool

Wat een feestje, de high tea catering ter gelegenheid van mijn verjaardag. Renate was stipt op tijd en ik begreep meteen waarom ze graag dichtbij wilde parkeren en waarom ze zo veel tafelruimte nodig had. Er werden wel 10 kratten naar binnen gelopen met het gezelligste Engelse theeservies dat je je kunt bedenken, tafellinnen, kaarsjes, schalen, bestek en natuurlijk vooral veel hapjes en happen.Ze kleedde de tafels snel en vaardig aan, zette thee, plaatste kleine naambordjes bij de allerheerlijkste sandwiches, gevulde tomaatjes, toastjes met forelpaté, twee verschillende taarten, bonbonachtige balletjes en natuurlijk scones, veel scones met zoete jams en van die lekker dikke clotted cream! Daarna vertrok ze met, ‘ik heb de oven vast aan gezet, dan is je quiche zo lekker warm’ en ‘laat alles maar staan, ik haal het straks allemaal weer op’, het gezelschap van 18 personen overlatend aan oh’s en ah’s omdat het geheel er niet alleen prachtig uitzag maar ook prima smaakte.

Op deze wijze heb ik mijn verjaardag prima kunnen vieren met genoeg aandacht en tijd voor mijn gasten, zonder een avond in de keuken te hoeven staan vanwege de vaat. Een echte aanrader.
Marianne Mulder

Wij hebben vorige week tijdens een bijeenkomst van het WNF-Wereldteam een high tea laten verzorgen door Renate. Dit was de eerste keer dat wij Renate een tea voor ons hebben laten verzorgen, maar zeker niet de laatste keer! Alles was werkelijk tot in de puntjes verzorgd, smaakte heerlijk en zag er prachtig uit. Renate heeft van begin tot eind op een rustige en zekere manier de leiding. Zij heeft enorm gevoel voor detail, wat tot uiting komt in de presentatie, maar ook zeker in de kwaliteit van het eten.

Wij hebben ontzettend genoten, heel veel dank Renate!

Liedewey de Haas
Wereld Natuur Fonds
Zeist

WWF

Zaterdag 19 januari 2013 waren wij 40 jaar getrouwd. Wij hebben dat gevierd met onze kinderen, kleinkinderen en vrienden. Het was prachtig winterweer, er lag overal sneeuw, de zon scheen en de wegen waren goed begaanbaar. Kortom een prachtige dag. Wij hebben dit gevierd met een high tea bij boerderij Nooitgedacht in Waarder, een prachtige locatie. De catering werd verzorgd door Thee’st waarover niets dan lof. Er was een prachtige taart, heerlijke soep en wijn, quiches, koekjes, chocola, sandwiches en nog veel meer. Voor de kinderen was er een aparte tafel met allerlei lekkers. Aan de reacties konden wij merken dat iedereen het erg naar zijn zin had en lekker gegeten heeft want er was niet veel meer over aan het eind van de middag. Nogmaals bedankt Renate, Gerda en Jeanette voor deze goed verzorgde high tea. Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen.

Henk en Toos van Dam

15 februari 2012
Dank je wel Renate voor het verzorgen van de tapasbar op mijn verjaardagsborrel. Met een twintigtal vrienden heb ik genoten van je exclusieve hapjes, de goede biologische wijn en sapjes, en de leuke aankleding van de tafel. Van de gemarineerde en daarna geroosterde amandelen konden we bijvoorbeeld niet afblijven. De saus gemaakt van vijgen uit je eigen tuin gaf ook een persoonlijk accent. Bovendien serveerde je een goede mix aan gerechtjes, waardoor zowel vlees- en visliefhebbers, als ook mijn vegetarische vrienden aan hun trekken kwamen. En toen na een aantal uren de mooie aardewerken schalen langzaam maar zeker meer bodem lieten zien, lachten hun vrolijke, mediterrane dessins ons toe.

Een vriendin mailde de volgende dag: ‘Het was echt een feestje!’ Zo heb ik het zelf ook beleefd. Mede door je begrip voor en sympathieke afstemming op mijn wensen.

Willemijn Doornenbal
Driebergen

Bij het plannen van de Nieuwjaarsborrel met collega’s wilden we eigenlijk eens iets anders. Het idee was een High Tea. Via Internet kwamen we op de site van Renate, dat zag er zo goed uit dat we dat wel aandurfden. En dat is bijzonder goed bevallen. We hadden een Heavenly Tea voor 19 personen. Mooi gedekte tafels met diverse etagères, bijpassend Engels servies en heerlijke hapjes. Alles was prima verzorgd door Renate en Jeanet. Erg leuk detail: kleine gebakken koekcijfers 2012 verspreid over de tafels.

Iedereen was zeer verrast en enthousiast. Kortom: een aanrader!

Weathernews Benelux
Soest

Lekkere hapjes voor 200 personen
Eind mei 2011 kwam bij ons in Zorgcentrum Woerden het verzoek binnen of wij het afscheid van de bestuursvoorzitter van Zuwe Zorg zouden kunnen verzorgen. Het zou gaan om een receptie voor ruim 200 personen en het was duidelijk, dat er tijdens deze bijeenkomst wel even iets anders werd verwacht dan een simpel stukje worst en kaas. Toevallig had ik een maand eerder op Koninginnedag kennis gemaakt met Renate Baksteen. Zij stond met haar bedrijf Thee’st op de vrijmarkt in Woerden en liet mij een paar van haar verrukkelijke lekkernijen proeven. We maakten een kort praatje en ik kreeg wat informatie en nog wat lekkers mee voor thuis. Een week later belde ik Renate met de vraag of zij voor 200 personen luxe hapjes zou willen verzorgen. Een afspraak in het Zorgcentrum volgde, Renate begreep precies wat de bedoeling was en er werden meteen goede afspraken gemaakt. Een paar weken later was het dan zover. Een paar uur voordat de receptie begon kwam Renate met nog twee van haar mensen de hapjes in onze grote keuken voorbereiden. Vervolgens werd de kokskleding omgeruild voor mooie blouses en strakke sloven en werden de perfect verzorgde hapjes door Renate en haar team op professionele wijze uitgeserveerd.

We hebben over de catering dan ook erg veel complimenten gekregen en kunnen gerust wel stellen, dat de samenwerking met Thee’st meer dan prima bevallen is!

Paul Rem
Voedingscoördinator
Zuwe Zorgcentrum Woerden

Woerden, zondag 29 april 2012
Dit jaar was het mijn beurt om onze jaarlijkse familie bijeenkomst te organiseren. Wat zal ik gaan doen dacht ik zo. Ineens moest ik aan een High Tea denken, dat is leuk. En als je High Tea zegt, dan zeg je Renate Baksteen! Aangezien mijn ervaring met haar High Tea in het verleden ook zeer goed bevallen was (op 28 maart 2010), was de keuze snel gemaakt. Ik had er meteen al zin in, maar Renate had nog zo’n 30tal familie leden te overtuigen, die nogal sceptisch tegenover een High Tea stonden. Vooral mannen, maar ook enkele vrouwen, die meteen dachten aan slappe thee met wat Petit fours, bonbons en een saucijzen broodje. Maar ik wist beter en Renate had er ook zin in om iedereen eens om te turnen. Nou, dat is haar glansrijk gelukt! De tafels zagen er weer prachtig uit met ook een leuk apart tafeltje aangekleed voor de kinderen. Iedereen vond het heerlijk en is goed gevuld naar huis gegaan. Bijna alles was op (jammer voor mij meestal hou je altijd wel wat over).

Oh en niet te vergeten, je hoeft als gastvrouw geen afwas te doen alles wordt ook weer vuil meegenomen.!
Dus…. weer voor herhaling vatbaar bij de eerst volgende gelegenheid. Renate bedankt voor een onvergetelijke dag!

Jenny Karsemeijer

Uithoorn, 18 mei 2013
Voor mijn verjaardag heeft Renate ons perfect verzorgd met heerlijke hartige en zoete lekkernijen voor de uitgebreide High Tea! Vanaf het eerste telefonisch contact gaf ze mij vertrouwen dat het helemaal in orde zou komen. Maar het overtrof op de dag zelf ver onze verwachtingen! Alles was tot in de puntjes verzorgd met serviesgoed, mooi linnengoed en een gezellige Engelse landelijke uitstraling. De tafel zag er super uit bij aanvang van het feest! En toen bleek het echt voortreffelijk te smaken allemaal! Van de soep tot de sandwiches en quiches gingen we door naar alle overheerlijke zoete lekkernijen: de taarten, bonbons, koekjes en niet te vergeten de mooie verse vruchtenbowl!

Alles smaakte even puur en goed! Het was goed te proeven dat alles vers gemaakt was en met veel zorg en alle gasten waren enthousiast! Alles was helemaal op na afloop van het feest, een goed teken!

Renate, bedankt nogmaals en we denken aan je voor volgende gelegenheden! We zijn nu wel heel nieuwsgierig geworden naar jouw andere catering-mogelijkheden.

Jolanda van der Schot

Na ons feestje eind juni in de Brediusschuur, vierden we 2 september ons 40-jarig huwelijksfeest in het Brediushonk. En alweer was het een stralende dag, niet in het minst door de feestelijke en verrukkelijke High Tea, weer verzorgd door Renate met hulp van Gerda en Jeanet. De bruidstaart was oog- en tongstrelend! Samen met onze 80 grote en kleine gasten hebben we genoten van alle lekkernijen.

Tijdens de voorbesprekingen en het feest zelf hebben we met veel respect gezien hoe Renate ons heeft geadviseerd, hoe ze alles heeft voorbereid en hoe ze met z’n drieën de zaal opluisterden met een prachtig aangekleed buffet en alles wat daarbij kwam! De foto’s zeggen genoeg!

Chris en Elly van Iersel

Op 10 december 2011 stond een prachtige High Tea voor ons 40 jarig huwelijksjubileum klaar. Het buffet was prachtig opgemaakt. Vol met heerlijkheden. Verse, deels biologische producten met liefde klaar gemaakt door Renate Baksteen van Thee’st. En dat hebben we geproefd. Wat was het lekker!

Een mooie, heerlijke bruidstaart, quiches, sandwiches, taarten, cupcakes, forèlpaté, soepen, wijnen en nog veel meer en natuurlijk thee, in prachtige theepotten. De thee werd geschonken in mooie Engels theekopjes. Voor de kleinkinderen een eigen “buffetje” met lekkere dingen. Ze hebben het nu nog over die kleine “broodjes” die ze zelf mochten pakken. Renate bewoog mee in de richting die wij gingen, ook toen we 2 dagen voor het feest van locatie moesten veranderen. Ze dacht mee, hielp plannen maken en afspraken werden nagekomen. Onze verwachtingen van Thee’st zijn meer dan uitgekomen. Ook de bediening op de middag zelf mede verzorgd door Gerda was prima.

Renate, bescheiden, zorgzaam en zeer attent. Wij wensen je heel veel succes met dit mooie bedrijf van je. Wij hebben genoten en onze gasten ook. Wij bevelen “Thee’st” van harte bij iedereen aan.

Arie en Marjan van Esschoten.

van Esschoten (1) van Esschoten (2)

Uithoorn, 31 maart 2011
Een medewerkster bij ons bedrijf ging met de VUT. We wilden collega’s de mogelijkheid geven om haar op een feestelijke manier gedag te zeggen. Het zou leuk zijn als we dan een soort high-tea konden creëren. Zo kwam ik bij Thee’st terecht. Tja…we verwachtten dat er ongeveer 60 mensen langs zouden komen. De één zou 20 min. blijven, de ander misschien wel een uur. De vraag was aan Renate of ze daar iets mee kon. DAT hebben we geweten!

Haar auto was werkelijk afgeladen met kratten vol prachtig engels serviesgoed, tafellakens, etagères, bloemen, rozenblaadjes, vruchtenbowls, sandwiches, cupcakes, zalmrolletjes, scones met jam en clotted cream, etc. Prachtige tafels waren het resultaat!

De oh’s en ah’s klonken volop door de verschillende smaaksensaties. De dadelkoekjes en brownies waren werkelijk een verrassing en zelfs onze hoge heren kwamen nog een keer terug om iets extra’s te nuttigen! Wij hebben kunnen ervaren dat het DE passie van Thee’st is om het haar klanten naar de zin te maken! Ga zo door Renate; hopelijk houd je de liefde voor je vak!

Quaker Chemical
Simone Groeneveld

Uithoorn, 6 juni 2012
Ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van ons bedrijf, organiseerden wij een Meet & Greet voor onze medewerkers met oud-collega’s. Hiervoor dachten wij aan een high-tea.

Als ik aan een high-tea denk, denk ik aan Thee’st!

Renate kwam met haar collega vroeg in de middag om alles op te bouwen. Alles kwam er fantastisch en smakelijk uit te zien. Collega’s waren enorm verrast door de verschillende smaaksensaties.

Ook de gekozen Italiaanse wijnen en prosecco vielen enorm in de smaak. Thee’st is een enorme aanrader voor bedrijven!! Voor ons weer voor herhaling vatbaar!

Simone Groeneveld
Quaker Chemical B.V.

Renate heeft op mijn verjaardag ons en onze gasten zeer aangenaam verrast met heerlijke hapjes en een prachtige taart, die het predikaat “Koninklijk” gerust kan dragen! Het betrof een grote hartvormige witte-chocolade-taart met daarop frambozen en heerlijke stukjes pistache-noot, een geweldige smaak-ervaring!! Verder hebben we genoten van dadel-koekjes, heerlijke wortel- hapjes en super mini-brownies. Een smul-feest! Een volgende keer gaan wij zeker een nog ruimere keuze maken uit haar zeer gevarieerde, uitgebreide aanbod!

Frank & Jeanine Krabbendam, Woerden

Op 15 september 2012 gaven wij een feest en wilden graag dat Thee’st hiervoor de catering zou verzorgen. Omdat wijzelf erg van de Mediterrane keuken houden hebben wij aan Renate gevraagd of het mogelijk was dat ze in plaats van een High Tea voor ons een warm en koud Mediterraan buffet zou willen verzorgen. Wat een SUCCES!! We hebben aardig wat over en weer gemaild van tevoren en het eindresultaat overtrof onze verwachtingen. Het zag er allereerst prachtig uit maar daarnaast smaakte het ook heerlijk. Een combinatie van Italiaans, Spaans en Marokkaans, echt geweldig!! Wat wij ook een super idee van jullie vonden was dat het voorgerecht en het dessert uitgeserveerd werden en tussendoor een uitgebreid buffet. Renate en Marcel heel erg bedankt en voor herhaling vatbaar!!

Ronald en Ellen Kuyper

Baarn, 13 oktober 2012
Op 13 oktober hadden wij weer een familiedag voor de cliënten, hun familie en het personeel. Ook dit jaar hadden we gekozen voor een High Tea. Deze was vorig jaar zeer goed bevallen, vandaar dat we hier ook dit jaar voor hadden gekozen. Wat zag het er allemaal super verzorgd uit en wat was het heerlijk. Ook voor onze cliënten was er genoeg wat ze konden eten. Schitterende taarten, overheerlijke brownies, chocolaatjes, fruitsalade, sandwiches etc. En dan dat geweldige oubollige servies, dat maakt zo`n high tea toch weer helemaal af. Het was weer helemaal top.

Bedankt namens iedereen,
Josina en Margareth.

Linschoten, 23 juni 2012
Thee’st heeft het tuinfeest voor mijn 65ste verjaardag heel bijzonder gemaakt. Mooi gedekte tafels met allerhande porcelein, oogstrelende taarten en heel veel andere heerlijkheden. Het was een feest om te zien, én om te proeven. De enthousiaste complimenten van onze gasten geef ik graag aan Renate door, samen met de mijne voor de professionele en prettige manier waarop zij alles regelt. Het was klasse!

Loes Bekx

Be (2) Be (4) Be (5) Be (3)

We hebben gisteren dankzij jullie een topmiddag gehad met onze familie en lieve vrienden! Mijn complimenten voor de uiterst smaakvolle taartjes en jullie vriendelijke service. Hartelijk dank, veel succes met Theest en we zullen zeker aan jullie denken als we weer wat te vieren hebben.
Gr,
Chantal

Meer weten?

Ik zie ernaar uit mijn passie met u te delen. Wilt u meer weten? Kijk gerust rond op mijn website. Mocht u nog vragen hebben, mail of bel 06 – 36290313. Graag tot ziens!

active