Over Thee’st

Thee’st is ontstaan vanuit mijn liefde voor High Tea. Toen ik als stewardess werkte, vloog ik regelmatig naar Singapore. Daar ging ik met collega’s naar het beroemde Raffles Hotel. Een High Tea in zo’n hotel prikkelt al je zintuigen en is een ware belevenis.

Ook genoten we bij het typisch Engelse guesthouse ‘The Ye Old Smokehouse’ in de Cameron Highlands van thee die op sublieme wijze klaargemaakt werd. Zo was theedrinken meer dan het nuttigen van thee. De uitgelezen smaak in combinatie met een bijzondere locatie en een gastvrij ontvangst maakten dat theedrinken een extra dimensie kreeg. Iets wat ik nooit meer zal vergeten!

Eerlijke smaak

Deze ervaringen heb ik gecombineerd met mijn liefde voor gezond en smaakvol eten. Opgegroeid op het platteland, tussen boomgaard en moestuin, met een keur aan onbespoten groenten en fruit, heb ik al vroeg geleerd hoe voedsel moet smaken. Vol, vers, eerlijk en puur, zonder enige chemische toevoeging. Met zulke ingrediënten werken is altijd een feest. Voor de bereider, maar ook voor degene die het mag opeten. En zo is Thee’st ontstaan…

Onze drijfveer

We vinden het belangrijk om met eerlijk voedsel te werken en kiezen er ook bewust voor om op een maatschappelijk verantwoorde wijze te ondernemen.